Kennisbank MobilityAnalyst

Invoer

Om gebruik te maken van onze interactieve mobiliteitsscans hebben wij vanzelfsprekend informatie nodig over de werkgever en zaken zoals (postcodes van) de adressen van de medewerkers. Hiervoor kunt u een overzichtelijk template gebruiken, voorzien van toelichtingen en waarin duidelijk staat aangegeven welke zaken optioneel zijn en welke niet. Er zijn twee templates; één voor reguliere scans en één voor de ‘Rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit’.

naar template

Handleiding

MobilityAnalyst is een zelfverklarende applicatie, voorzien van veel helpteksten en toelichtingen. Vindt u het prettig om toch een handleiding te lezen, dan vindt u die hier.

De handleiding is online te lezen en te printen of downloaden als pdf-document.

naar handleiding

Security

Bij MobilityLabel staat veiligheid voorop. Wij vinden het belangrijk om continu te werken aan de beveiliging van onze systemen, processen en producten. Wij streven ernaar om onze klanten en gebruikers een veilige en betrouwbare ervaring te bieden.

Hoe we dat doen, lees je hier.

naar security-informatie

Ruwe data

MobilityLabel levert in de mobiliteitsanalyses veel data aan haar klanten. Naast de interactieve analyses in het MobilityAnalyst dashboard kunnen gebruikers zeer specifieke analyses op maat maken met behulp van de ruwe brondata in het meegeleverde Excel-formaat.

Zie de leeswijzer voor een toelichting op kolomniveau (expert use only).

naar toelichting ruwe data